Heidema Administratie & Belastingadvies neemt u de administratie op professionele wijze uit handen. Dat betekent dat u geen zorgen meer heeft over de boekhouding van uw onderneming. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete administratie. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw administratie zelf te voeren. Voor een goed administratiepakket kunnen wij u adviseren.

Periodiek, per maand, kwartaal of per jaar vraagt de fiscus u om aangifte te doen. Met behulp van onze software is uw aangifte omzetbelasting te berekenen en kan deze op elektronische wijze worden aangegeven. Voor zowel de btw-aangiften, de aangiften loonheffing als ook aangiften inkomstenbelasting zijn er in de wetgeving vele mogelijkheden die u een aanzienlijke besparing kunnen opleveren. Wij zijn altijd op zoek naar deze mogelijkheden en passen deze dan ook zeker toe. Zo laten wij de wetgeving optimaal in uw voordeel werken.
Iedere ondernemer dient volgens “goed koopmansgebruik” een administratie te voeren. Indien tijdig bijgewerkt en goed uitgevoerd, is de administratie een belangrijke informatiebron. Periodiek, het liefst per maand, werken we uw administratie helemaal bij. Informatie over vorderingen en schulden, maar ook winstresultaten en -vergelijkingen met bijvoorbeeld andere jaren of kwartalen, staan overzichtelijk tot uw beschikking.